Creëer een moment van rust in de drukte van alle dag en maak kennis met de kaars massage. Deze bestaat uit pure essentiële oliën en 100% natuurlijke soja, welke uitstekend geschikt zijn om de huid te voeden, te herstellen en te beschermen.

De kaars staat bij binnenkomst te branden waardoor de soja vloeibaar wordt. De soja is lekker warm en met het warme, vochtinbrengende gesmolten vet wordt de huid gemasseerd. De brandende kaars heeft een temperatuur van 3 graden Celsius boven lichaamstemperatuur en kan dus direct op het lichaam worden aangebracht. Je voelt hierdoor een heerlijke warme dieptewerking die wordt benadrukt met bepaalde massage technieken. De behandeling werkt ontspannend, verzachtend en hydraterend maar ook ontgiftend, herstellend en verstevigend. Je spieren en botten zullen door de blijvende warmte soepel en minder pijnlijk zijn.

Na de behandeling bent u helemaal ontspannen en voelt de huid fluweelzacht aan. Gun uzelf een moment van persoonlijke aandacht en maak een afspraak voor een kaars massage.